Servicii

Viziunea ta, prioritatea noastră

Investește în
soluții de viitor

Respectăm promisiunea făcută clienților, de a furniza servicii care să corespundă exigențelor acestora și care oferă soluții de calitate ce rezistă timpului. Acționăm responsabil și construim parteneriate bazate pe încredere reciprocă, acestea fiind baza pe care ne-am dezvoltat în toți cei peste 10 ani de existență.

specializată în identificarea celor mai bune soluții tehnice în funcție de necesitățile și constrângerile proiectului.

echipa noastre, periodic instruită, răspunde cu profesionalism provocărilor de ordin tehnic sau cerințelor arhitecturale complexe.

analizăm în detaliu condițiile de montaj și efectuăm măsurători laborioase cu aparate performante.

 produsele noastre sunt manevrate și montate de personal calificat, respectând  detaliile tehnice de proiectare stabilite contractual.

oferim programe de mentenanţă individualizate, stabilite de comun acord cu beneficiarul, în conformitate cu specificaţiile producătorului.

oferim garanție și postgaranție pentru toate produsele și serviciile furnizate: profilele de aluminiu, sticla termoizolantă, feronerie și montaj.

Beneficii pentru dezvoltare durabilă

Avantajele unei
colaborări de viitor

1

CondiȚii comerciale avantajoase

Experții noștri te ajută în identificarea celor mai bune soluții tehnice care să se încadreze în bugetul disponibil și care respectă solicitările tehnice ale proiectului.

2

Personal instruit și calificat

Pentru a asigura calitatea serviciilor oferite, experții noștri sunt mereu la curent cu noutățile din domeniu și instruiți în montajul tâmplăriei respectând specificațiile producătorului.

3

Termene optime

Tratăm cu profesionalism livrarea produselor și montajul acestora în timpi optimi, astfel încât să respectăm termenele de predare stabilite contractual de comun acord cu clientul.

Utilaje de ultimă generație

Îmbinăm precizia cu profesionalismul

Cu calculator industrial, cu prindere pneumatică, acționare automată și avans reglabil.

Cu prindere pneumatică orizontală și verticală si sistem rapid de schimbare a lamelor.

Ce presează profilele voluminoase la cele mai înalte cerințe de calitate.

Cu mai multe capete de citire, ce permite execuția cu precizie a diferitelor frezări.

ro_RORO